Serveis del Mercat

Servei a domicili

Condicions del Servei:
Servei de Repartiment a Domicili al Mercat de la Concepció, amb la col·laboració del centre especial de treball TEB, entitat que treballa per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per utilitzar-lo només cal que us adreceu a l'Oficina del Porta a Porta i coordineu l’hora de lliurament. Us donaran un targetó, on cada parada a la que compreu, anotarà un número de comanda, i us gurdarà els paquets que ell mateix portarà al punt de recollida. Finalment retorneu el targetó,  i us portaran la comanda al lloc on hagueu indicat, en l’horari acordat.

El preu d’aquest servei és a partir de 4 euros, depenent de la distància. Preus especials presentant la targeta rosa de Barcelona.

Podeu consultar horaris del servei i radi de repartiment al propi mercat o al telèfon 934 764 870.

Comandes per internet

Aquest servei romandrà inactiu fins al proper dia 30 d'agost, inclòs.

i ho desitgeu, podeu fer la vostra compra des de casa o des de l'oficina, clicant a la pestanya Comandes.

Per a fer les vostres comandes, cal que estigueu registrats, tràmit que només haureu de fer una vegada.
Un cop registrats, ja podeu fer la vostra comanda, sol·licitant allò que necessiteu a cada una de les parades on vulgueu comprar.
Podeu escollir que us ho portem el conjut de la compra al vostre domicili o passar-ho a recollir per cada parada personalment.
L'hora de lliurament és aproximada, serà confirmada en el moment de tenir la seva comanda llesta per a enviar, doncs pot variar en funció de la disponibilitat del servei.
El temps mínim entre la realització de la comanda i el seu lliurament és de 2 hores per als repartiments a la zona propera al Mercat i de fins a 4 hores a la resta de zones.
En cas de dubte, podeu contactar amb el telèfon 934 764 870

Aparcament al mateix edifici

Disposem d’un aparcament de vehicles ampli i còmode al mateix edifici (planta -2), amb accés pel carrer Aragó. Als establiments del mercat podreu obtenir vals bescanviables per al pagament de la vostra estada.

Carrets de la compra

Amb els carrets de compra que posem a la vostra disposició a diversos punts del mercat, podreu efectuar el conjunt de la vostra compra amb molta més comoditat per les diferents seccions del mercat, circulant lliurement per la totalitat del recinte.

Seguretat

El nostre servei de seguretat treballa les 24 hores del dia per garantir la vostra comoditat, tranquil·litat i confiança.
HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a