Serveis del Mercat

Servei a domicili

NO US PODEM GARANTIR, LA DATA I HORARI DE LLIURAMENT (mínim 24 h). US AVISAREM EN EL MOMENT QUE EL REPARTIDOR SURTI DEL MERCAT PER A QUE ESTEU ATENTS A REBRE'L.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓ I LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AIXÒ US PUGUI OCASIONAR.

Condicions del Servei:
Servei de Repartiment a Domicili al Mercat de la Concepció, per utilitzar-lo només cal que us adreceu a l'Oficina del Porta a Porta i coordineu l’hora de lliurament o realitzeu la comanda a través de l'apartat comandes del nostre web. Les comandes realitzades per internet, només es poden pagar amb targeta bancària.

El preu d’aquest servei és a partir de 4 euros, depenent de la distància. Preus especials presentant la targeta rosa de Barcelona.

Podeu consultar horaris del servei i radi de repartiment al propi mercat o al telèfon 934 764 870.

Comandes per internet

EXCEPCIONALMENT, NO US PODEM GARANTIR, L'HORARI DE LLIURAMENT (mínim 24 h). US AVISAREM EN EL MOMENT QUE EL REPARTIDOR SURTI DEL MERCAT PER A QUE ESTEU ATENTS A REBRE'L.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓ I LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AIXÒ US PUGUI OCASIONAR.
PODEU FER EL PAGAMENT NOMÉS MITJANÇANT TARGETA BANCÀRIA. EXCEPCIONALMENT, EN CAS QUE US TROBEU EN SITUACIÓ D'AÏLLAMENT ABSOLUT, PODEU FER EL PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA.
Si ho desitgeu, podeu fer la vostra compra des de casa o des de l'oficina, clicant a la pestanya Comandes.

Per a fer les vostres comandes, cal que estigueu registrats, tràmit que només haureu de fer una vegada.
Un cop registrats, ja podeu fer la vostra comanda, sol·licitant allò que necessiteu a cada una de les parades on vulgueu comprar.
Podeu escollir que us ho portem el conjunt de la compra al vostre domicili o passar-ho a recollir per cada parada personalment.
L'hora de lliurament és aproximada, serà confirmada en el moment de tenir la seva comanda llesta per a enviar, doncs pot variar en funció de la disponibilitat del servei.
El temps mínim entre la realització de la comanda i el seu lliurament és de 2 hores per als repartiments a la zona propera al Mercat i de fins a 4 hores a la resta de zones.
En cas de dubte, podeu contactar amb el telèfon 934 764 870, de dimarts a dissabte de 9:30 a 15 h (horari especial d'estiu).

Aparcament al mateix edifici

Disposem d’un aparcament de vehicles ampli i còmode al mateix edifici (planta -2), amb accés pel carrer Aragó. Als establiments del mercat podreu obtenir vals bescanviables per al pagament de la vostra estada.

Carrets de la compra

Amb els carrets de compra que posem a la vostra disposició a diversos punts del mercat, podreu efectuar el conjunt de la vostra compra amb molta més comoditat per les diferents seccions del mercat, circulant lliurement per la totalitat del recinte.

Seguretat

El nostre servei de seguretat treballa les 24 hores del dia per garantir la vostra comoditat, tranquil·litat i confiança.

HORARI D'ESTIU
Mercat alimentació
Del 18 de juliol al 31 d'agost de 2022:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 15:00 h
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:30 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns a dissabte de 10 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h. Excepte agost

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a