Ingredients:PER A 4-6 RACIONS :1 kg. Cinta de Llom de porc 2 kg. Sal gorda COM GUARNICIÓ PATATES A LA FORNERA4 u/. Patates grans 2 u/. Cebetes1 u/. Pebrot verd 1 u/. Dent de all Oli, sal i Julivert picat.
Preparació:GUARNICIÓ:1º)Posa oli a calentar en una paella.2º)Talla les patates pelades en rodanxes i tira-les a la paella.3º)Afegeix la resta de les verdures tallades en Juliana i el all picat i esclafa’ls uns minuts.4º)Desprès escorre’ls i posa-ho tot a una safata a fornejar. Afegeix sal i julivert picat, cobreix-ho amb paper d'alumini i posa-ho en el forn de 15 a 20 minuts.Cinta de Llom.CINTA DE LLOM 1º) Col·loca en el fons de una font de forn una capa de sal gorda de 1 cm. de grossor i el llarg i ample del rostit. 2º)Posa la cinta de llom sobre i cobreix-la per complet amb la resta de la sal.3º)Amb el forn calent a foc mig, posa el porc durant 1 hora aproximadament (fins que es trenqui l sal).4º)Passat aquest temps, treu-lo del forn i trenca la escorça deixa’l per després trinxar la cinta com un estofat normal.Acompanya el plat amb la guarnició i serveix.
Suggeriments:
S'aconsella humitejar una mica la sal amb unes gotes d'aigua.