Receptes

LLOM DE PORC A LA SAL EN EL FORN

Ingredients:

PER A 4-6 RACIONS :
1 kg. Cinta de Llom de porc 
2 kg. Sal gorda 

COM GUARNICIÓ PATATES A LA FORNERA
4 u/. Patates grans 
2 u/. Cebetes
1 u/. Pebrot verd 
1 u/. Dent de all Oli, sal i Julivert picat.


Preparació:


GUARNICIÓ:
1º)
Posa oli a calentar en una paella.
2º)
Talla les patates pelades en rodanxes i tira-les a la paella.
3º)
Afegeix la resta de les verdures tallades en Juliana i el all picat i esclafa’ls uns minuts.
4º)
Desprès escorre’ls i posa-ho tot a una safata a fornejar. Afegeix sal i julivert picat, cobreix-ho amb paper d'alumini i posa-ho en el forn de 15 a 20 minuts.
Cinta de Llom.


CINTA DE LLOM 
1º) 
Col·loca en el fons de una font de forn una capa de sal gorda de 1 cm. de grossor i el llarg i ample del rostit. 
2º)
Posa la cinta de llom sobre i cobreix-la per complet amb la resta de la sal.
3º)
Amb el forn calent a foc mig, posa el porc durant 1 hora aproximadament (fins que es trenqui l sal).
4º)
Passat aquest temps, treu-lo del forn i trenca la escorça deixa’l per després trinxar la cinta com un estofat normal.

Acompanya el plat amb la guarnició i serveix.

Suggeriments:

S'aconsella humitejar una mica la sal amb unes gotes d'aigua.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

HORARI ESPECIAL DE NADAL 2018
Diumenge 23/12 obert de 8 a 15 h.
Dilluns, 24 i 31/12 obert de 8:00 a 18:00 h

Horari de'hivern - Del 4 de setembre al 16 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 17 de juliol al 3 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a