Receptes

LLOM AMB MOSTASSA L'ESTRAGÓ

Ingredients:

PER A 4 RACIONS :
600 Gr. de Llom (en 1 tros)
3 u/. Cullerades de Mostassa
3 u/. Cullerades d'oli d'oliva
3 u/. Cullerades d'estragó (fresc picat)
Sal i Pebrot al gust.


Preparació:


1º)
Salpebrar el tros de llom. Col·locar en una font per el forn precalentat
a 187ºC. Deixar coure a uns20 minuts.
2º)
Mentre, en un bol barrejar la mostassa el oli d'estragó i el oli d'oliva.
3º)
Treure el llom del forn. Untar amb la salsa de mostassa i tornar a introduir el forn 5 minuts mes.

Suggeriments:

Servir tallat fi. 

Agraïments:  Xarcuteria Totbo-Debon

HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a