Ingredients per a 4 persones:
1 cuixa de xai
100g de cansalada o bacó a tires
2 cebes
3 tomàquets
3 alls
1 rajolí de conyac
una mica de canyella
150g de pinyons
10 ó 12 prunes seques.
Preparació:
La cuixa de xai ha d'estar desossada, per farcir-la amb la cansalada o el bacó a tires i lligada.
Primer s'ha d'escalfar el forn. Un cop calent hi posarem tot en cru. Afegirem aigua fins que la cuixa quedi mig coberta i baixarem la temperatura del forn.
Perque quedi ben cuita necessitarà una hora i mitja. A part prepararem les prunes i pinyons, que els posarem en un recipient amb aigua ben calenta al menys una hora perque s'estovin.
Quan la cuixa estigui mig cuita s'afegeixen. Aquest plat se serveix calent. I ara a rebre les felicitacions de la familia!
Suggeriments:
Per gaudir d'aquest plat el pots acompanyar de patates paris.