Receptes

CUIXA DE XAI NADALENCA

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:
1 cuixa de xai
100g de cansalada o bacó a tires
2 cebes
3 tomàquets
3 alls
1 rajolí de conyac
una mica de canyella
150g de pinyons
10 ó 12 prunes seques.

Preparació:

La cuixa de xai ha d'estar desossada, per farcir-la amb la cansalada o el bacó a tires i lligada.
Primer s'ha d'escalfar el forn. Un cop calent hi posarem tot en cru. Afegirem aigua fins que la cuixa quedi mig coberta i baixarem la temperatura del forn.
Perque quedi ben cuita necessitarà una hora i mitja. A part prepararem les prunes i pinyons, que els posarem en un recipient amb aigua ben calenta al menys una hora perque s'estovin.
Quan la cuixa estigui mig cuita s'afegeixen. Aquest plat se serveix calent. I ara a rebre les felicitacions de la familia!

Suggeriments:

Per gaudir d'aquest plat el pots acompanyar de patates paris.

HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a