Receptes

CUIXA DE XAI NADALENCA

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:
1 cuixa de xai
100g de cansalada o bacó a tires
2 cebes
3 tomàquets
3 alls
1 rajolí de conyac
una mica de canyella
150g de pinyons
10 ó 12 prunes seques.

Preparació:

La cuixa de xai ha d'estar desossada, per farcir-la amb la cansalada o el bacó a tires i lligada.
Primer s'ha d'escalfar el forn. Un cop calent hi posarem tot en cru. Afegirem aigua fins que la cuixa quedi mig coberta i baixarem la temperatura del forn.
Perque quedi ben cuita necessitarà una hora i mitja. A part prepararem les prunes i pinyons, que els posarem en un recipient amb aigua ben calenta al menys una hora perque s'estovin.
Quan la cuixa estigui mig cuita s'afegeixen. Aquest plat se serveix calent. I ara a rebre les felicitacions de la familia!

Suggeriments:

Per gaudir d'aquest plat el pots acompanyar de patates paris.

HORARI D'ESTIU
Mercat alimentació
Del 18 de juliol al 31 d'agost de 2022:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 15:00 h
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:30 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns a dissabte de 10 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h. Excepte agost

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a