Receptes

COLZE ESTOFAT I PATATES SALTEJADES AMB BACÓ

Ingredients:

PER A 4 RACIONS :
4 u/. Colzes de porc.
2 u/. Fulles de Llorer
2 u/. Pastanagues.
4 u/. Patates
2 u/. Rodanxes de bacó 
2 u/.Cebes
Aigua, Sal i Pebre


Preparació:


1º)
Cou els colzes durant 2 hores i mitja am el llauré i les pastanagues 
i cebes tallades en Juliana.
2º)

escorre-ho i posa-ho a estofar durant 1 hora a 160º, fins que la escorça estigui cruixent.
3º)
Talla molt fines les patates i saltejales amb bécon.

Suggeriments:

1º) Cou els colzes durant 2 hores i mitja amb el llorer i les pastanagues i cebes tallades en Juliana. 2º) Escorre-ho i posa-ho a estofar durant 1 hora a 160º, fins que la escorça estigui cruixent. 3º) Talla molt fines les patates i salteja-les amb bacó.

HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a