Receptes

COLZE ESTOFAT I PATATES SALTEJADES AMB BACÓ

Ingredients:

PER A 4 RACIONS :
4 u/. Colzes de porc.
2 u/. Fulles de Llorer
2 u/. Pastanagues.
4 u/. Patates
2 u/. Rodanxes de bacó 
2 u/.Cebes
Aigua, Sal i Pebre


Preparació:


1º)
Cou els colzes durant 2 hores i mitja am el llauré i les pastanagues 
i cebes tallades en Juliana.
2º)

escorre-ho i posa-ho a estofar durant 1 hora a 160º, fins que la escorça estigui cruixent.
3º)
Talla molt fines les patates i saltejales amb bécon.

Suggeriments:

1º) Cou els colzes durant 2 hores i mitja amb el llorer i les pastanagues i cebes tallades en Juliana. 2º) Escorre-ho i posa-ho a estofar durant 1 hora a 160º, fins que la escorça estigui cruixent. 3º) Talla molt fines les patates i salteja-les amb bacó.

HORARIS ESPECIALS DURANT LA DURADA DE L'ALARMA SANITÀRIA COVID-19
Mercat
De dilluns a dijous i dissabte: de 8 a 15 h 
Divendres: de 8 a 20 h 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària
Floristeries
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a