Receptes

CABRIT CASTELLÀ

Ingredients:

4 Potes de Cabrit
1 Llimona
1 Una mica de pebre negre
1 Copa de brandy
1 Cullerada de mel


Preparació:


Deixar el cabrit fora de la nevera perquè agafi la temperatura ambient.
Encendre el forn al màxim. Quan estigui molt calent, en una “rostidora”, posar les potes de cabrit senceres que, prèviament, s’hauran mullat amb aigua calenta i assaonades al seu gust. Afegir unes gotes de llimona i dos dits d’aigua calenta, deixant-les coure durant uns 15 minuts (sense baixar la temperatura del forn). 
Després les hi donem la volta i,si l’ aigua es va evaporant, afegir un altre got d’aigua calenta i mantenir-les uns altres 15 minuts en el forn.
Apagar el forn. 
Mesclar el brandy amb la mel i “pinzellar” el cabrit. 
Encendre el “gratinador” i deixar les potes de cabrit, uns 8-10 minuts, fins que estiguin daurades.

Suggeriments:

(Aquest plat és molt natural, perquè no es mesclen grasses).

Agraïments:  Carnisseria Isa i Conxi 
parada 112-113

HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a