Receptes

CABRIT CASTELLÀ

Ingredients:

4 Potes de Cabrit
1 Llimona
1 Una mica de pebre negre
1 Copa de brandy
1 Cullerada de mel


Preparació:


Deixar el cabrit fora de la nevera perquè agafi la temperatura ambient.
Encendre el forn al màxim. Quan estigui molt calent, en una “rostidora”, posar les potes de cabrit senceres que, prèviament, s’hauran mullat amb aigua calenta i assaonades al seu gust. Afegir unes gotes de llimona i dos dits d’aigua calenta, deixant-les coure durant uns 15 minuts (sense baixar la temperatura del forn). 
Després les hi donem la volta i,si l’ aigua es va evaporant, afegir un altre got d’aigua calenta i mantenir-les uns altres 15 minuts en el forn.
Apagar el forn. 
Mesclar el brandy amb la mel i “pinzellar” el cabrit. 
Encendre el “gratinador” i deixar les potes de cabrit, uns 8-10 minuts, fins que estiguin daurades.

Suggeriments:

(Aquest plat és molt natural, perquè no es mesclen grasses).

Agraïments:  Carnisseria Isa i Conxi 
parada 112-113

HORARIS ESPECIALS DURANT LA DURADA DE L'ALARMA SANITÀRIA COVID-19
Mercat
De dilluns a dijous i dissabte: de 8 a 15 h 
Divendres: de 8 a 20 h 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària
Floristeries
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a