CABRIT A LA CERVESA
Ingredients:
Per a 4 persones:
4 cuixes de cabrit
1/2 litre de cervesa
2 cebes de Figueres grans
1 tomàquet madur
3 grans d'all
1 fulla de llorer
1 copa de conyac
1 cullerada de mel
Preparació:
Trocessar i saonar les cuixes de cabrit i després fregir-les en una cassola amb l'oli ben calent. Quan ja estiguin daurades, retirar-les.
En el mateix oli, sofregir les cebes tallades a mitges llunes, els alls a làmines, el tomàquet pelat i la fulla de llorer. Quan estigui potxat, incorporar el cabrit a la cassola i afegir la cervesa. Tapar i deixar coure lentament fins a que redueixi.
Encendre el forn per a que es vagi escalfant.
Poseu en una safata per al forn, tota la salsa de la cocció amb el cabrit a sobre. Barregeu el conyac i la mel i pinteu el cabrit amb aquesta barreja.
Encengueu el gratinador del forn i doreu el cabrit durant uns 8-10 minuts i ja està a punt per servir.
Agraïments: CARNS SELECTES ISA I CONXI