Receptes

BOTIFARRA AMB XAMPINYONS GUISATS

Ingredients:

PER A 4 PERSONES :
4 u/. Botifarres crues de ració.
1 Kg. Xampinyons 
1 Ceba gran 
1/2 Tomàquets madurs 
1 tassa de caldo de carn 
1 Oli 
Pebre, Sal, Julivert al gust.

Preparació:


1er)
Punxar les botifarres amb un escuradents perquè no es rebentin al coure-les.
2on)
Fregir-les amb una mica de oli i reservar.
3er)
Rentar els xampinyons i tallar-los a lamines.
4rt)
Pelar i picar la ceba amb un ganivet.
5è)
Escaldar els tomàquets en aigua bullent durant 3 minuts, o pelar-los, retirar les llavors i trossejar-les.
6è)
A la mateixa paella on s’han fregit les botifarres , fer el sofregit amb la ceba. Deixar coure 10 minuts, afegir el tomàquet, coure durant 5 minuts més i per últim, afegir els xampinyons. 
7è)
Salpebrar al gust i quan estigui cuit afegir les botifarres i una tassa de caldo de carn.
8è)
Tapar i deixar coure a foc lent uns altres 10 minuts.

HORARIS ESPECIALS DURANT LA DURADA DE L'ALARMA SANITÀRIA COVID-19
Mercat
De dilluns a dijous i dissabte: de 8 a 15 h 
Divendres: de 8 a 20 h 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària
Floristeries
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a