BOTIFARRA AMB XAMPINYONS GUISATS
Ingredients:
PER A 4 PERSONES :
4 u/. Botifarres crues de ració.
1 Kg. Xampinyons
1 Ceba gran
1/2 Tomàquets madurs
1 tassa de caldo de carn
1 Oli
Pebre, Sal, Julivert al gust.
Preparació:
1er)
Punxar les botifarres amb un escuradents perquè no es rebentin al coure-les.
2on)
Fregir-les amb una mica de oli i reservar.
3er)
Rentar els xampinyons i tallar-los a lamines.
4rt)
Pelar i picar la ceba amb un ganivet.
5è)
Escaldar els tomàquets en aigua bullent durant 3 minuts, o pelar-los, retirar les llavors i trossejar-les.
6è)
A la mateixa paella on s’han fregit les botifarres , fer el sofregit amb la ceba. Deixar coure 10 minuts, afegir el tomàquet, coure durant 5 minuts més i per últim, afegir els xampinyons.
7è)
Salpebrar al gust i quan estigui cuit afegir les botifarres i una tassa de caldo de carn.
8è)
Tapar i deixar coure a foc lent uns altres 10 minuts.