Suggeriments:
A tenir en compte: La cassola per la Fondue, pot ser de fang, acer o ferro esmaltat. El pa s’ha de tallar a daus abans de començar a coure, procurant que tots tinguin crosta i que no siguin de tamany massa gran, per poder-se menjar sencers. La Fondue no s’ha de començar a preparar abans de que arribin els convidats, entretenint-nos mentre la preparem amb un bon vi blanc. Si la Fondue queda massa espessa , s’hi pot afegir una mica de vi. Per contra, si queda massa líquida, la podem espessir afegint-hi Maizena desfeta amb vi. El consell d’un bon gourmet ens diu que a la crosta que queda al fons de la cassola (crouton) s’hi afegirà una mica de kirsch i s’encendrà amb un llumí. Darrers consells: Cada cop que hi suqueu pa, remeneu la Fondue, perquè no s’espessi massa. També s’hi poden sucar tacs de pernil, gambes, llagostins, cogombres, etc. sempre punxats amb el pa. El millor acompanyament : Vi “Cosechero Blanc La Seu”
HORARI D'HIVERN
Mercat alimentació
De l'1 de setembre de 2021 al 16 de juliol de 2022:
Dilluns i dissabte de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00 h
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns de 10 a 13 h
De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h