Receptes

CREMA DE XAMPINYONS

Ingredients:

Una safata de xampinyons sencers o tallats
Un parell de patates
Oli i mantega
1/2 litre de brou de gallina
Sal i pebre

Preparació:


Netejeu els xampinyons talleu la punta del peu i feu-los a trossos.
Poseu al foc una cassola amb un raig d''oli d'oliva i una nou de mantega.
Enrossiu una mica els xampinyons amb la patata pelada i tallada a daus. Saleu i empebreu al gust.
Als pocs minuts afegiu-hi el brou i feu-ho coure tot junt uns 15 minuts a partir que arranqui el bull.
Passeu-ho per la batedora fins que quedi ben fi.

Agraïments:  Bar Manuel
MERCAT D'ALIMENTACIÓ

HORARI ESPECIAL ESTIU 2019
Del 15 de juliol al 31 agost, de dilluns a dissabte de 8 a 15 h.

Horari de'hivern - Del 2 de setembre al 14 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 15 de juliol al 2 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a