Receptes

CREMA DE XAMPINYONS

Ingredients:

Una safata de xampinyons sencers o tallats
Un parell de patates
Oli i mantega
1/2 litre de brou de gallina
Sal i pebre

Preparació:


Netejeu els xampinyons talleu la punta del peu i feu-los a trossos.
Poseu al foc una cassola amb un raig d''oli d'oliva i una nou de mantega.
Enrossiu una mica els xampinyons amb la patata pelada i tallada a daus. Saleu i empebreu al gust.
Als pocs minuts afegiu-hi el brou i feu-ho coure tot junt uns 15 minuts a partir que arranqui el bull.
Passeu-ho per la batedora fins que quedi ben fi.

Agraïments:  Bar Manuel

HORARI D'HIVERN

Mercat alimentació
Dilluns i dissabte de 08:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 08:00 a 20:00 h


Electrodomèstics Miró
Dilluns a dissabte de 10 a 20:30 h

Floristeries

De dilluns a diumenge de 0 a 24 h.

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a