Receptes

CREMA DE CARBASSÓ

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:
2 carbassons
1 ceba gran
4 ó 5 patates mitjanes
1 brik de crema de llet
oli d'oliva i sal

Preparació:


Es posa a bullir l'aigua amb una mica de sal. Quan comença a bullir afegim els carbassons, les patates i la ceba. Tot això ben amenitzat amb un generòs rajolí d'oli d'oliva.
Es deixa coure durant uns 20 minuts si potser tapat. Quan ja està a punt passarem a batre-ho tot i serà quan afegirem la crema de llet que donarà a aquest plat la textura i suavitat que mereix. I ara a gaudir d'un bon plat !.

Suggeriments:

Abans de batre els ingredients, aneu amb compte i vigileu que no hi hagi un excès d'aigua, sinò la crema quedarà massa líquida.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

HORARI ESPECIAL ESTIU 2019
Del 15 de juliol al 31 agost, de dilluns a dissabte de 8 a 15 h.

Horari de'hivern - Del 2 de setembre al 14 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 15 de juliol al 2 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a