Receptes

CREMA DE CARBASSÓ

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:
2 carbassons
1 ceba gran
4 ó 5 patates mitjanes
1 brik de crema de llet
oli d'oliva i sal

Preparació:


Es posa a bullir l'aigua amb una mica de sal. Quan comença a bullir afegim els carbassons, les patates i la ceba. Tot això ben amenitzat amb un generòs rajolí d'oli d'oliva.
Es deixa coure durant uns 20 minuts si potser tapat. Quan ja està a punt passarem a batre-ho tot i serà quan afegirem la crema de llet que donarà a aquest plat la textura i suavitat que mereix. I ara a gaudir d'un bon plat !.

Suggeriments:

Abans de batre els ingredients, aneu amb compte i vigileu que no hi hagi un excès d'aigua, sinò la crema quedarà massa líquida.

HORARI ESPECIAL DE NADAL
Dilluns 23/12/19 obert de 8 a 20 h

Dimarts 24 i 31/12/19 obert de 8 a 18 h.

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a