Receptes

CREMA DE CARBASSÓ

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:
2 carbassons
1 ceba gran
4 ó 5 patates mitjanes
1 brik de crema de llet
oli d'oliva i sal

Preparació:


Es posa a bullir l'aigua amb una mica de sal. Quan comença a bullir afegim els carbassons, les patates i la ceba. Tot això ben amenitzat amb un generòs rajolí d'oli d'oliva.
Es deixa coure durant uns 20 minuts si potser tapat. Quan ja està a punt passarem a batre-ho tot i serà quan afegirem la crema de llet que donarà a aquest plat la textura i suavitat que mereix. I ara a gaudir d'un bon plat !.

Suggeriments:

Abans de batre els ingredients, aneu amb compte i vigileu que no hi hagi un excès d'aigua, sinò la crema quedarà massa líquida.

HORARI D'ESTIU
Mercat
Del 19 de juliol al 31 d'agost de 2021:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 15:00 h
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns de 10 a 13 h
De dimarts a dissabte de 10 a 13 h y de 17 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a