Receptes

CEPS AMB OU FERRAT

Ingredients:

100 gm de ceps frescos per persona
Un rovell d'ou per persona
Oli, sal i pebre
Una nou de mantega

Preparació:


Es couen els ceps laminats ben fins amb una mica d'oli i es salpebren.
Quan són ben cuits i encara calents es posen al plat on s'han de menjar amb una mica de mantega.
Inmediatament es posa el rovell d'ou sobre els ceps i es punxa, de manera que en escampar-se es cogui sobre els propis ceps.

Suggeriments:

Pot ser un primer plat o un de principal acompanyat d'una bona amanida d'enciams variats.

Agraïments:  Juan Corinto

HORARI D'ESTIU
Mercat alimentació
Del 18 de juliol al 31 d'agost de 2022:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 15:00 h
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:30 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns a dissabte de 10 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h. Excepte agost

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a