Receptes

CEPS AMB OU FERRAT

Ingredients:

100 gm de ceps frescos per persona
Un rovell d'ou per persona
Oli, sal i pebre
Una nou de mantega

Preparació:


Es couen els ceps laminats ben fins amb una mica d'oli i es salpebren.
Quan són ben cuits i encara calents es posen al plat on s'han de menjar amb una mica de mantega.
Inmediatament es posa el rovell d'ou sobre els ceps i es punxa, de manera que en escampar-se es cogui sobre els propis ceps.

Suggeriments:

Pot ser un primer plat o un de principal acompanyat d'una bona amanida d'enciams variats.

Agraïments:  Juan Corinto

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

HORARI ESPECIAL ESTIU 2019
Del 15 de juliol al 31 agost, de dilluns a dissabte de 8 a 15 h.

Horari de'hivern - Del 2 de setembre al 14 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 15 de juliol al 2 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a