Receptes

CEPS AMB OU FERRAT

Ingredients:

100 gm de ceps frescos per persona
Un rovell d'ou per persona
Oli, sal i pebre
Una nou de mantega

Preparació:


Es couen els ceps laminats ben fins amb una mica d'oli i es salpebren.
Quan són ben cuits i encara calents es posen al plat on s'han de menjar amb una mica de mantega.
Inmediatament es posa el rovell d'ou sobre els ceps i es punxa, de manera que en escampar-se es cogui sobre els propis ceps.

Suggeriments:

Pot ser un primer plat o un de principal acompanyat d'una bona amanida d'enciams variats.

Agraïments:  Juan Corinto

HORARIS ESPECIALS DURANT LA DURADA DE L'ALARMA SANITÀRIA COVID-19
Mercat
De dilluns a dijous i dissabte: de 8 a 15 h 
Divendres: de 8 a 20 h 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària
Floristeries
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a