Receptes

CEPS AMB OU FERRAT

Ingredients:

100 gm de ceps frescos per persona
Un rovell d'ou per persona
Oli, sal i pebre
Una nou de mantega

Preparació:


Es couen els ceps laminats ben fins amb una mica d'oli i es salpebren.
Quan són ben cuits i encara calents es posen al plat on s'han de menjar amb una mica de mantega.
Inmediatament es posa el rovell d'ou sobre els ceps i es punxa, de manera que en escampar-se es cogui sobre els propis ceps.

Suggeriments:

Pot ser un primer plat o un de principal acompanyat d'una bona amanida d'enciams variats.

Agraïments:  Juan Corinto

MERCAT D'ALIMENTACIÓ
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a