Receptes

AMANIDA DE PATATA

Ingredients:

PER A 4 PERSONES:
200 g. de tonyina
100 g. de seitons
100 g. de farcides 
1 Pot de patates cuites 
1 Pebrot vermell “morrón”
1 Pot mini de anxoves 
1 Pot de maionesa

Preparació:


Agafar una font gran plana o plats plans individuals.
Posar primer la patata barrejada amb la tonyina una mica esmollada.
Unes tiretes de pebrot per a adornar per sobre. Al voltant de la patata, quasi a la vora del plat, posar seitó i anxova intercalades. Les olives per sobre. Amanir amb un rajolinet de oli i maionesa al gust.

Agraïments:  OLIVES I CONSERVES Joaquim Asso 

MERCAT D'ALIMENTACIÓ
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a