Agenda

Notícies

Al Mercat de la Concepció, dintre de les moltes activitats que organitzem al voltant del Nadal, enguany hem posat per primer cop un calendari d’Advent gegant al passadís central del Mercat.

Es tracta d'un calendari solidari del cual cada dia una persona representativa de la vida social, cultural, política i gastronòmica del barri o de la ciutat obrirà la finestreta corresponent i es descobrirà un regal. L'obsequi són donacions de menjar fresc, que els diferents concessionaris del mercat han donat per ajudar a famílies necessitades del barri. La distribució del menjar es gestionarà des de la parròquia de la Concepció. L’aportació total està valorada en més de 1400 € i suposa més de 400 k de menjar fresc. Les donacions es distribuiran entre les famílies després de les festes de Nadal.

El ball dels concessionaris del Mercat pel Carnaval 2016

Col·laboració del Mercat de la Concepció amb el Consorci de Normalització Lingüística

Els alumnes dels cursos de català del CNL de l'Eixample, realitzen visites al recinte del Mercat per fer pràctiques lingüístiques i conèixer els productes i receptes típics de Catalunya.
http://blogs.cpnl.cat/connectatseixample/2015/10/28/visita-al-mercat/
Agenda

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del Concurs de dibuix de la Concepció 2014

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del primer premi del Concurs de dibuix del Mercat de la Concepció 2014, va gaudir a mitjans de setembre del seu merescut premi.
Un cap de setmana a Port Aventura, gentilesa de Bestours.

Mercats verds lliures de bosses de plàstic

Els mercats de Barcelona comencen a cobrar les bosses de plàstic

És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de bosses de plàstic de nanses d’un sol ús que s’emmarca en la campanya dels comerciants i l’Ajuntament “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”
Diversos mercats barcelonins començaran a cobrar les bosses de plàstic a partir de demà dimarts 15 de setembre, avançant-se d’aquesta manera al que estableix la nova directiva europea pel que fa a la reducció i cobrament de les bosses en els establiments comercials. Són els mercats del Carmel, Sarrià, Santa Caterina, la Concepció, la Mercè, Vall d’Hebron, Hostafrancs, la Marina, Sants, Provençals, Sant Antoni, el Clot, Sant Martí i la Llibertat.
El cobrament de les bosses forma part de la campanya “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”. És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de les bosses de plàstic de nanses d’un sol ús a través d’accions de comunicació i de sensibilització, organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i els comerciants, i que compta amb la participació de la Fundació per la  Prevenció de Residus i el Consum Responsable. L’objectiu és fomentar un consum responsable entre els ciutadans.
La directiva de la Unió Europea obliga els estats membres a reduir el consum de bosses de plàstic. D’acord amb l’aplicació prevista per la Generalitat de Catalunya, a partir de l’1 gener del 2016 les bosses de plàstic de “samarreta”  no podran ser lliurades gratuïtament.

Agenda d'activitats

HORARI D'HIVERN
Mercat alimentació
De l'1 de setembre de 2021 al 16 de juliol de 2022:
Dilluns i dissabte de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a dijous de 8:00 a 20:00 h

Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Dilluns de 10 a 13 h
De dimarts a dissabte de 10 a 13 h y de 17 a 20:30 h
Floristeries
De dilluns a diumenge de 0 a 24 h

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a