Agenda

Notícies

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del Concurs de dibuix de la Concepció 2014

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del primer premi del Concurs de dibuix del Mercat de la Concepció 2014, va gaudir a mitjans de setembre del seu merescut premi.
Un cap de setmana a Port Aventura, gentilesa de Bestours.

Mercats verds lliures de bosses de plàstic

Els mercats de Barcelona comencen a cobrar les bosses de plàstic

És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de bosses de plàstic de nanses d’un sol ús que s’emmarca en la campanya dels comerciants i l’Ajuntament “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”
Diversos mercats barcelonins començaran a cobrar les bosses de plàstic a partir de demà dimarts 15 de setembre, avançant-se d’aquesta manera al que estableix la nova directiva europea pel que fa a la reducció i cobrament de les bosses en els establiments comercials. Són els mercats del Carmel, Sarrià, Santa Caterina, la Concepció, la Mercè, Vall d’Hebron, Hostafrancs, la Marina, Sants, Provençals, Sant Antoni, el Clot, Sant Martí i la Llibertat.
El cobrament de les bosses forma part de la campanya “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”. És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de les bosses de plàstic de nanses d’un sol ús a través d’accions de comunicació i de sensibilització, organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i els comerciants, i que compta amb la participació de la Fundació per la  Prevenció de Residus i el Consum Responsable. L’objectiu és fomentar un consum responsable entre els ciutadans.
La directiva de la Unió Europea obliga els estats membres a reduir el consum de bosses de plàstic. D’acord amb l’aplicació prevista per la Generalitat de Catalunya, a partir de l’1 gener del 2016 les bosses de plàstic de “samarreta”  no podran ser lliurades gratuïtament.

Benvinguda primavera!

El dissabte 21 de març donem la benvinguda a la primavera, obsequiant plantes de flors als nostres clients. Més informació a l'agenda.

Dijous gras, concurs de disfresses al Mercat

El dijous dia 12 de febrer, vam celebrar el tradicional concurs de disfresses entre les parades del Mercat.
Aquest any, el premi Pebrot d'or, ha estat per al parada "Polleria Anna i Verónica".

Premi al millor pessebre de Mercat

El passat 17 de gener, el Jurat del VII Concurs de Pessebres de la Basílica de la Concepció, va atorgar el primer premi en la categoria de mercats, al pessebre del Mercat de La Concepció.

A la valoració del Jurat es va tenir en compte, la difusió del missatge de Nadal i la contribució del Mercat al manteniment de les tradicions populars del nostre país.

El premi el va recollir la Vicepresidenta de l’Associació de comerciants del Mercat de La Concepció, Sra. Conxi Fuentes.

Agenda d'activitats

HORARI D'HIVERN
Mercat
De l'1 de setembre de 2020 al 17 de juliol de 2021:

Dilluns de 08:00 a 14.00 h
De dimarts a divendres de 08 a 20.00 h
Dissabtes de 8:00 a 15:00 h
 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h

Electrodomèstics Miró
Dilluns de 10 a 13 h
De dimarts a dissabte de 10 a 13 h y de 17 a 20:30 h

Floristeries

De dilluns a diumenge de 0 a 24 h

HORARI ESPECIAL NADAL 2020
Dijous 24 i 31 de desembre, tanquem a las 16 h, el mercat d'alimentació.

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a