Agenda

Notícies

El ball dels concessionaris del Mercat pel Carnaval 2016

Col·laboració del Mercat de la Concepció amb el Consorci de Normalització Lingüística

Els alumnes dels cursos de català del CNL de l'Eixample, realitzen visites al recinte del Mercat per fer pràctiques lingüístiques i conèixer els productes i receptes típics de Catalunya.
http://blogs.cpnl.cat/connectatseixample/2015/10/28/visita-al-mercat/
Agenda

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del Concurs de dibuix de la Concepció 2014

La Júlia Grau i Martin, guanyadora del primer premi del Concurs de dibuix del Mercat de la Concepció 2014, va gaudir a mitjans de setembre del seu merescut premi.
Un cap de setmana a Port Aventura, gentilesa de Bestours.

Mercats verds lliures de bosses de plàstic

Els mercats de Barcelona comencen a cobrar les bosses de plàstic

És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de bosses de plàstic de nanses d’un sol ús que s’emmarca en la campanya dels comerciants i l’Ajuntament “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”
Diversos mercats barcelonins començaran a cobrar les bosses de plàstic a partir de demà dimarts 15 de setembre, avançant-se d’aquesta manera al que estableix la nova directiva europea pel que fa a la reducció i cobrament de les bosses en els establiments comercials. Són els mercats del Carmel, Sarrià, Santa Caterina, la Concepció, la Mercè, Vall d’Hebron, Hostafrancs, la Marina, Sants, Provençals, Sant Antoni, el Clot, Sant Martí i la Llibertat.
El cobrament de les bosses forma part de la campanya “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”. És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de les bosses de plàstic de nanses d’un sol ús a través d’accions de comunicació i de sensibilització, organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i els comerciants, i que compta amb la participació de la Fundació per la  Prevenció de Residus i el Consum Responsable. L’objectiu és fomentar un consum responsable entre els ciutadans.
La directiva de la Unió Europea obliga els estats membres a reduir el consum de bosses de plàstic. D’acord amb l’aplicació prevista per la Generalitat de Catalunya, a partir de l’1 gener del 2016 les bosses de plàstic de “samarreta”  no podran ser lliurades gratuïtament.

Benvinguda primavera!

El dissabte 21 de març donem la benvinguda a la primavera, obsequiant plantes de flors als nostres clients. Més informació a l'agenda.

Agenda d'activitats

MERCAT D'ALIMENTACIÓ
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h 

De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Diumenges tancat

FLORISTERIES

Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost

CAPRABO

De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

ESTABLIMENTS MIRÓ

De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a