Agenda

Notícies

Mercats verds lliures de bosses de plàstic

Els mercats de Barcelona comencen a cobrar les bosses de plàstic

És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de bosses de plàstic de nanses d’un sol ús que s’emmarca en la campanya dels comerciants i l’Ajuntament “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”
Diversos mercats barcelonins començaran a cobrar les bosses de plàstic a partir de demà dimarts 15 de setembre, avançant-se d’aquesta manera al que estableix la nova directiva europea pel que fa a la reducció i cobrament de les bosses en els establiments comercials. Són els mercats del Carmel, Sarrià, Santa Caterina, la Concepció, la Mercè, Vall d’Hebron, Hostafrancs, la Marina, Sants, Provençals, Sant Antoni, el Clot, Sant Martí i la Llibertat.
El cobrament de les bosses forma part de la campanya “Mercats Verds. Lliures de bosses de plàstic”. És una iniciativa que vol contribuir a la reducció de la utilització de les bosses de plàstic de nanses d’un sol ús a través d’accions de comunicació i de sensibilització, organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i els comerciants, i que compta amb la participació de la Fundació per la  Prevenció de Residus i el Consum Responsable. L’objectiu és fomentar un consum responsable entre els ciutadans.
La directiva de la Unió Europea obliga els estats membres a reduir el consum de bosses de plàstic. D’acord amb l’aplicació prevista per la Generalitat de Catalunya, a partir de l’1 gener del 2016 les bosses de plàstic de “samarreta”  no podran ser lliurades gratuïtament.

Benvinguda primavera!

El dissabte 21 de març donem la benvinguda a la primavera, obsequiant plantes de flors als nostres clients. Més informació a l'agenda.

Dijous gras, concurs de disfresses al Mercat

El dijous dia 12 de febrer, vam celebrar el tradicional concurs de disfresses entre les parades del Mercat.
Aquest any, el premi Pebrot d'or, ha estat per al parada "Polleria Anna i Verónica".

Premi al millor pessebre de Mercat

El passat 17 de gener, el Jurat del VII Concurs de Pessebres de la Basílica de la Concepció, va atorgar el primer premi en la categoria de mercats, al pessebre del Mercat de La Concepció.

A la valoració del Jurat es va tenir en compte, la difusió del missatge de Nadal i la contribució del Mercat al manteniment de les tradicions populars del nostre país.

El premi el va recollir la Vicepresidenta de l’Associació de comerciants del Mercat de La Concepció, Sra. Conxi Fuentes.

Atorgats els premis del

El dia 27 de desembre, es van lliurar els premis del joc del Mercat, consistents en vals de compra per diferents imports.

Agenda d'activitats

MERCAT D'ALIMENTACIÓ

HORARI ESPECIAL DE NADAL 2018
Diumenge 23/12 obert de 8 a 15 h.
Dilluns, 24 i 31/12 obert de 8:00 a 18:00 h

Horari de'hivern - Del 4 de setembre al 16 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 17 de juliol al 3 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a