Agenda

Notícies

LA CONCEPCIÓ, UN MERCAT AMABLE I ACOLLIDOR

En motiu de la celebració del nostre 130è aniversari, al mercat de la Concepció estrenem unes cadires molt còmodes i pensades per a que els nostres clients, puguin seure mentre esperen a ser atesos.

Les cadires estaran repartides aleatòriament pel mercat i s'aniran canviant de lloc, cada dia, a partir de la tarda de l'11 de maig de 2018, coincidint amb l'inici de la celebració del 130è aniversari del mercat.

L’objectiu d’aquestes cadires, a més de donar comoditat als nostres clients, és reforçar el paper del mercat, com espai d'acollida i de trobada de la gent del barri i de Barcelona.

Visita de l'Ajuntament de Daegu de Corea del Sud

Avui ens han visitat els representants de l'àrea de comerç de l'Ajuntament de Daegu (Corea del Sud), per conèixer la nostra experiència, doncs estan preparant el projecte del Mercat Seomun de la seva ciutat. Aquest mercat té més de 4.000 punts de venda, de tot tipus de productes, no només alimentaris.

Un orgull, poder-nos mostrar com a referent a l'estranger.

#대구 #Daegu #대한민국 #Coreadelsur

Resum del Carnaval 2018 al Mercat de la Concepció

Un Carnaval ple d'activitats on els del Mercat i els nostres amics i clients ens ho hem passat d'allò més bé.

El ball de Carnaval 2018 dels concessiónaris de la Concepció, és fantàstic!

Un any més, el ball de Carnaval del Mercat és un éxit!

La gent del Mercat de la Concepció i els seus client i amics, aporten més de 1.250 euros a la lluita contra el càncer de mama

Durant els dies 20 i 21 d'octubre de 2017, es va realitzar una campanya de recollida d'aportacions monetàries a favor de la lluita contra el càncer de mama, organitzada per l'Associació de comerciants del Mercat de la Concepció. La recaptació total va ser de 1.256,76 euros.
És un motiu d'orgull per a tots i totes les que formem part del Mercat de la Concepció, ja sigui per feina o com a client, haver pogut col·laborar en aquesta gran causa.
Moltes gràcies a totes i a tots!

Agenda d'activitats

HORARIS ESPECIALS DURANT LA DURADA DE L'ALARMA SANITÀRIA COVID-19
Mercat
De dilluns a dijous i dissabte: de 8 a 15 h 
Divendres: de 8 a 20 h 
Autoservei Caprabo
De dilluns a dissabte: de 09:00 a 20:00 h
Electrodomèstics Miró
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària
Floristeries
Tancat temporalment per motius d'urgència sanitària

Aragó, 313-317 08009 Barcelona
Segueix-nos també a