Receptes

FONDUE SUISSA

Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:

200 gr. formatge Emmental suís ratllat
400 gr. formatge Gruyère Switzerland, també ratllat
10 gr. de maizena ( quatre culleradetes de postre rases)
3 dcl. de vi blanc (“Cosechero La Seu”) 
1 culleradeta de suc de llimona
1 copa de kirsch, vodka o ginebra
1 cap d’alls
1 kg. de pa amb força crosta
Nou moscada
Pebre


Preparació:


Talleu el pa i prepareu tots els ingredients
1er. fregueu la cassola amb all
2on. poseu-hi el formatge, la maizena, el vi i la llimona
3er. ho feu coure a foc viu, remenant-ho constantment
4at. quan arrenqui el bull, afegiu el kirsch, el pebre i la nou moscada al vostre gust i 
es posa en un fogonet a sobre de la taula, amb foc lent i sense parar de bullir
i bon profit !

Suggeriments:

A tenir en compte: La cassola per la Fondue, pot ser de fang, acer o ferro esmaltat. El pa s’ha de tallar a daus abans de començar a coure, procurant que tots tinguin crosta i que no siguin de tamany massa gran, per poder-se menjar sencers. La Fondue no s’ha de començar a preparar abans de que arribin els convidats, entretenint-nos mentre la preparem amb un bon vi blanc. Si la Fondue queda massa espessa , s’hi pot afegir una mica de vi. Per contra, si queda massa líquida, la podem espessir afegint-hi Maizena desfeta amb vi. El consell d’un bon gourmet ens diu que a la crosta que queda al fons de la cassola (crouton) s’hi afegirà una mica de kirsch i s’encendrà amb un llumí. Darrers consells: Cada cop que hi suqueu pa, remeneu la Fondue, perquè no s’espessi massa. També s’hi poden sucar tacs de pernil, gambes, llagostins, cogombres, etc. sempre punxats amb el pa. El millor acompanyament : Vi “Cosechero Blanc La Seu” 

MERCAT D'ALIMENTACIÓ
Horari de'hivern - Del 4 de setembre al 16 de juliol
Dilluns i dissabtes de 8:00 a 15:00 h
De dimarts a divendres de 8:00 a 20:00h
Horari d'estiu - Del 17 de juliol al 3 de setembre
De dilluns a dissabtes de 08:00 a 15:00 h
Diumenges tancat
FLORISTERIES
Obertes les 24 h els 7 dies de la setmana, excepte el mes d'agost
CAPRABO
De dilluns a dissabte de 9 a 21 h
ESTABLIMENTS MIRÓ
De 10 a 13 h i de 17 a 20:30 h
Dilluns al matí, tancat.
Aragó, 313-317 08009 Barcelona
675 693 616
Segueix-nos també a